紫蘇梅燒排骨

紫蘇梅燒排骨

4.6 12 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 2 茶匙
  • 切片(約2公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 腩排 (子排),切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 紫蘇梅 (另備30克汁液)
    10 顆
  • 米酒
    1 大匙
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 蔥 (volitelně) 切絲 (裝飾用)
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.6 g
Kalorie 2308 kJ / 551 kcal
Tuk 50.4 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...