Zařízení & příslušenství
紫蘇梅燒排骨
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油2 茶匙
-
薑 切片(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
腩排 (子排),切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
紫蘇梅 (另備30克汁液)10 顆
-
米酒1 大匙
-
冰糖1 茶匙
-
蔥 (volitelně) 切絲 (裝飾用)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.6 g
Kalorie
2308 kJ /
551 kcal
Tuk
50.4 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
2.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan