Zařízení & příslušenství
韭菜花蝦仁
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 開背去腸泥100 克
-
新鮮紅辣椒 切片½ 根.
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.828 g
Kalorie
468 kJ /
111 kcal
Tuk
5.462 g
Vláknina
4.549 g
Sacharidy
7.638 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan