韭菜花蝦仁
TM5 TM6

韭菜花蝦仁

3.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 40 克 新鮮黑木耳 ,切絲
  • 120 克 韭菜花 ,切段
  • 100 克 蝦仁 ,開背去腸泥
  • ½ 根. 新鮮紅辣椒 ,切片
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
468 kJ / 111 kcal
Protein
7.828 g
Sacharidy
7.638 g
Tuk
5.462 g
Vláknina
4.549 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty