Zařízení & příslušenství
南棗核桃糕
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
750 克
Suroviny
-
核桃 大小為½核桃180 克
-
南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)250 克
-
水45 克
-
玉米粉3 大匙
-
細砂糖115 克
-
水麥芽160 克
-
糯米粉 預先烤熟25 克
-
無水奶油 切小塊25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 750 克
Sodík
134 mg
Protein
33.1 g
Kalorie
14675.5 kJ /
3510.5 kcal
Tuk
167.6 g
Vláknina
11.3 g
Nasycený tuk
54.3 g
Sacharidy
502.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
磨米炊粿
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
藍帶甜心主廚莉雅
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan