南棗核桃糕

南棗核桃糕

4.8 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
750 克

Suroviny

  • 核桃 大小為½核桃
    180 克
  • 南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)
    250 克
  • 45 克
  • 玉米粉
    3 大匙
  • 細砂糖
    115 克
  • 水麥芽
    160 克
  • 糯米粉 預先烤熟
    25 克
  • 無水奶油 切小塊
    25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 750 克

Sodík 134 mg
Protein 33.1 g
Kalorie 14675.5 kJ / 3510.5 kcal
Tuk 167.6 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 54.3 g
Sacharidy 502.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...