Zařízení & příslušenství
紅藜高麗菜牛肉捲
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 個
Suroviny
-
洋蔥 切塊100 克
-
牛絞肉150 克
-
藜麥 預先煮熟(詳見要訣)50 克
-
橄欖油10 克
-
番茄醬2 大匙
-
馬鈴薯粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許
-
水1000 克
-
高麗菜 去除粗梗6 片
-
香菜 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
1 g
Kalorie
57.2 kJ /
13.7 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藜麥狂潮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan