紅藜高麗菜牛肉捲

紅藜高麗菜牛肉捲

1.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 個

Suroviny

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 牛絞肉
    150 克
  • 藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    50 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 番茄醬
    2 大匙
  • 馬鈴薯粉
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許
  • 1000 克
  • 高麗菜 去除粗梗
    6 片
  • 香菜 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 1 g
Kalorie 57.2 kJ / 13.7 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...