Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g aardappelen, geschild, in schijfjes
- 1500 g water
- 100 g Emmental of andere halfharde kaas, in stukken
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 2 - 3 takje verse peterselie
- 100 g ham, gekookt, in plakjes, in stukken
- 6 eieren
- 70 g paneermeel
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Tomatensaus
40 min
Tomatenketchup
1h 15min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Speltbrood
1h 45 min
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Indische kippenburger
4 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min