
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g aardappelen geschild, in schijfjes
- 1500 g water
- 100 g Emmental of andere halfharde kaas, in stukken
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 - 3 takje verse peterselie
- 100 g ham, gekookt in plakjes, in stukken
- 6 eieren
- 70 g paneermeel
- 1 snuifje fijn zout naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 418 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappel sponge cake
Žádné hodnocení
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Gekookte eieren
20min
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min