![Cremet grøntsagssuppe, kylling med sennepssauce og dampede grøntsager Cremet grøntsagssuppe, kylling med sennepssauce og dampede grøntsager](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/599B68D1-336A-4419-BB3F-FD76C54A0246/Derivates/60573806-DDB2-464D-9EA6-62E6EBADA173.jpg)
Kompatibilní verze
Cremet grøntsagssuppe, kylling med sennepssauce og dampede grøntsager
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suppe, dampet kylling og grøntsags-tagliatelle
- 80 - 100 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 20 g olivenolie
- 350 g blandede grøntsager (fx asparges, courgetter, gulerødder, porrer), skåret i mindre stykker
- 600 g vand
- 2 ½ tsk salt
- 400 g kartofler, skåret i skiver (0,5 cm)
- 350 g grøntsager (fx asparges, courgetter, gulerødder, porrer), skåret i mindre stykker
-
500
g kyllingebryst, uden skind og ben, skåret i strimler (5cm x 2 cm)
nebo 500 g kalkunbryst, uden skind, skåret i strimler (5cm x 2 cm) - 2 spsk sojasauce
- ½ tsk peber, friskkværnet
- ½ tsk sød paprika
-
20
g smør
nebo 1 spsk fløde
Sennep sauce
-
50
g smøreost
nebo 50 g fløde, min 30 % fedt - 1 spsk sennep
- ½ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 3 - 4 kviste persille, frisk, kun bladene
- 1 æggeblomme
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.2 g