
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker frío
- 40 g de semillas de sésamo
- 40 g de agua
Masa madre
- 250 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 200 g de harina integral de trigo
Masa principal
- 150 g de agua
- 10 g de azúcar
- 350 g de harina integral de trigo
- 60 g de harina integral de centeno
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2955 kcal / 12365 kJ
- Protein
- 71.6 g
- Tuk
- 75.5 g
- Sacharidy
- 492.6 g
- Vláknina
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Sodík
- 4792.2 mg
Alternativní recepty
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14hod. 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17hod.
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min