Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 2 huevos (53-63 g c/u)
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de tomate concentrado
- 1 yema de huevo
Relleno y montaje
- 150 g de jamón cocido (en lonchas o trozos)
- 250 g de queso ricota
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina
Cocción y salsa cremosa de tomate
- 2 litros de agua
- 300 g de nata
- 50 g de tomate concentrado
- 10 g de maicena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2313 kJ / 553 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis de patata
50 Min
Ñoquis del 29
1h 15min
Patatas gratinadas con crema de queso
50 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Risotto
30 Min
Risotto para uno
20min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 phút
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1 Std. 45 Min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 Min
Risotto cuatro quesos
25 Min