Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di mandorle
- 220 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 20 g di liquore
- 1 albume
- 1 g di essenza di mandorla (1 fialetta)
Fichi sciroppati
- 120 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 5 g di succo di limone
- 4 fichi freschi lavati e asciugati, a rondelle
Crema al mascarpone
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 tuorli d'uovo
- 300 g di mascarpone
- 60 g di sciroppo di acero
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3497 kJ / 836 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 53.1 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Bevanda ai frutti di bosco
15min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Crostata di carote e arance
1h 25min
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Chiacchiere salate
55min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Zuccotto gelato
12 Std.
Crostata al limone
1h 15min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.