Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min
Dado vegetale
1 godz.
Confettura di fragole classica
1h 5 min
Caramelle gommose alla liquirizia
7h 20 min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di fragole
1h 10min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Sali aromatizzati
4h 45min
Tris di sale aromatico
30 min
Confettura di fichi
1 godz.
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h