
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 30 g di burro
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 869 kcal / 3635.9 kJ
- Protein
- 48.7 g
- Tuk
- 49.1 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 27.7 g
- Sodík
- 49.7 mg
Alternativní recepty
Crespelle agli asparagi
1hod. 30min
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Sciatt
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Pisarei e faśö
35min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1hod. 30min
Salsa tonnata
20min
Pizzoccheri
50min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.