Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
- 500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- 200 g di farina tipo 00
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 40 g di burro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min