
Zařízení & příslušenství
Fonduta di Parmigiano Reggiano
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)200 g
-
di latte250 g
-
di burro30 g
-
di farina tipo 0030 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe + q.b.1 pizzico
-
tuorlo1
-
di panna (min. 30% di grassi)30 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
357 kcal /
1494 kJ
Protein
20.7 g
Tuk
26.7 g
Sacharidy
9.1 g
Vláknina
0.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Giro d'Italia
13 recept
Itálie
Itálie

Ricette filanti
10 recept
Itálie
Itálie