Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta con tartufo bianco
2u. 20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1 Std.
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Fonduta svizzera
20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min