Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta svizzera
20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Flan di funghi porcini
1h
Fonduta di formaggio
20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Fonduta
8sa 20 dk