
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 357 kcal / 1494 kJ
- Protein
- 20.7 g
- Tuk
- 26.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Fonduta di formaggio
20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Fonduta svizzera
20min
Flan di funghi porcini
1hod.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Crema di patate con polpo
1hod.
Tartellette alle cipolle caramellate
1hod.
Fonduta
8hod. 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min