Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 64 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
    200 g
  • di latte
    250 g
  • di burro
    30 g
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe + q.b.
    1 pizzico
  • tuorlo
    1
  • di panna (min. 30% di grassi)
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 357 kcal / 1494 kJ
Protein 20.7 g
Tuk 26.7 g
Sacharidy 9.1 g
Vláknina 0.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...