Fonduta di Parmigiano Reggiano
TM5 TM31 TM6

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 (60 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1494 kJ / 357 kcal
Protein
20.7 g
Sacharidy
9.1 g
Tuk
26.7 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty