Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 67 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20.7 g
Kalorie 1494 kJ / 357 kcal
Tuk 26.7 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 9.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...