Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Fonduta svizzera
20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min