Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 tuorli
- 300 g di zucchero
- 300 g di vino dolce liquoroso, tipo Primitivo di Manduria
- 500 g di latte intero
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaio di glucosio in polvere
- 1 cucchiaio di agar agar o di farina di carrube
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 godz. 20 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Gelato al pane
8h 30min
Torrette d'anatra e gambero
40min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Meringata alle fragole
2h
Gelato mascarpone e ciliegie
6 Std. 30 Min
Mousse all'albicocca
3sa 30 dk
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Gelato al miele
8h 15min
Gelato al caramello salato
8 Std. 25 Min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10u. 20min