Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 24.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amor polenta
1h 5 min
Torta cappuccino e caramello
2h
Focaccia dolce alle mele
1h 45 min
Plumcake alle mandorle
1h 5 min
Torta Donizetti
1 godz.
Torta degli addobbi
1h 25 min
Nadalin
6h 30min
Amandovolo
1h 15 min
Torta salata lucana
1h 10min
Biscotti al burro, corn flakes e cioccolato
4h
Plumcake con liquore all'uovo
1h 10min
Focaccia dolce
45 min