Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
nebo 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6h 15min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Panini venostani
3h
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min