
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
nebo 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 222 kcal / 929 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Panini al latte
4hod. 50min
Pane al rosmarino e salvia
18hod.
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane di patate
3hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min
Filone di sola semola
2hod. 50min