Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
nebo 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Corona bordolese
5h 20min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Broa de milho (pane portoghese)
5 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min