Zařízení & příslušenství
龍鳳腿
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 個
Suroviny
-
高麗菜 切片(約3公分)70 克
-
鹽¾ 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)70 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)40 克
-
旗魚 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘250 克
-
豬絞肉100 克
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
日本太白粉½ 茶匙
-
五香粉⅛ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
香油1 茶匙
-
豆腐皮 (大豆紙),斜角對切3 張
-
水500 克
-
醬油膏 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
15.3 g
Kalorie
467 kJ /
111.7 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan