Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- 70 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 40 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
- 250 克 旗魚 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
- 100 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 日本太白粉
- ⅛ 茶匙 五香粉
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- 3 張 豆腐皮 (大豆紙),斜角對切
- 500 克 水
- 醬油膏 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 467 kJ / 111.7 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0.5 g