Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g okra, trimmed
- 4 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 60 g olive oil
- 500 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 70 g tomato paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1672.2 kJ / 398.2 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 795.1 mg
Alternativní recepty
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Samke harra
35min
Fish soup
40min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min