Zařízení & příslušenství
鳳梨蝦仁拌炒飯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
草蝦仁 挑去腸泥15 隻
-
紹興酒½ 大匙
-
白胡椒粉1 ¼ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
無鹽烤腰果15 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
紅蘿蔔 切丁80 克
-
新鮮四季豆 切段50 克
-
鳳梨 切片100 克
-
鹽 依個人喜好添加¼ 茶匙
-
醬油 依個人喜好添加2 茶匙
-
蠔油2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好添加¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.2 g
Kalorie
933 kJ /
223.2 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan