Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 隻 草蝦仁 ,挑去腸泥
- ½ 大匙 紹興酒
- 1 ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1100 克 水
- 120 克 米
- 15 克 無鹽烤腰果
- 5 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 80 克 紅蘿蔔 ,切丁
- 50 克 新鮮四季豆 ,切段
- 100 克 鳳梨 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人喜好添加
- 2 茶匙 醬油 ,依個人喜好添加
- 2 茶匙 蠔油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人喜好添加
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 933 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2 g