青江菜炒鴻喜菇

青江菜炒鴻喜菇

4.7 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    20 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    100 克
  • 青江菜 切段
    250 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.789 g
Kalorie 169 kJ / 40 kcal
Tuk 2.835 g
Vláknina 2.309 g
Sacharidy 2.614 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...