Zařízení & příslušenství
青江菜炒鴻喜菇
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切絲20 克
-
鴻喜菇 洗淨剝散100 克
-
青江菜 切段250 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.789 g
Kalorie
169 kJ /
40 kcal
Tuk
2.835 g
Vláknina
2.309 g
Sacharidy
2.614 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan