Kompatibilní verze
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 500 g água
- 10 g azeite
- 5 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 170 g farinha integral
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
Cobertura
- 200 g crème fraîche
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de sal
Molho de mostarda
- 200 g crème fraîche
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 15 g mostarda de Dijon
- 50 g óleo
Pasta de atum
- 200 g atum em lata, escorrido
- 150 g queijo-creme
Montagem
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 700 g água
- 70 g alface iceberg cortada em juliana
- 70 g pepino cortado em rodelas finas
- 200 g truta fumada cortada em pedaços
- 50 g rabanete cortado em rodelas finas
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1724 kJ / 412 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Açordas de peixe com curgete
1h
Pão preto
2 Std.
Bolo frangipane
55 Min
Pequeno-almoço com compota de morangos e chia
8sa
Sorvete de toranja e morango
8h 30 min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1h 30min
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Bolo Alasca
8sa
Panquecas em frasco
20min
Bolo de chocolate e avelã com praliné
40min
Bolo estrela
1 Std. 40 Min
Bolo da partilha
45 Min