Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y cortados en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado muy caliente
- 2 sobres de tinta de calamar (disuelta en un poco de agua)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Tallarines en negro con sepia
30min
Almejas a la marinera
30min
Chipirones a la marinera
25min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Arroz con bogavante
1 godz.
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 godz. 15 min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz con pulpo
45min