Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua (y un poco más para disolver la harina)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 5 - 6 rodajas de merluza (aprox. 1 kg)
- 200 g de chirlas frescas (cubiertas con agua fría y 1 cucharada de sal)
- 10 g de harina
- 150 - 200 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Almejas a la marinera
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Merluza a la koskera
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Fideuá de mariscos
45 min