![Sepia al ajillo Sepia al ajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/265064E8-FE5E-460F-808E-056856BBFAD9/Derivates/20DC6F12-F542-4C38-8D53-06A22AFC731F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco, limpio y seco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 - 1000 g de sepia (1 o 2 unidades), troceada
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Almejas a la marinera
30 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Calamares encebollados
1 Std.
Sardinas en papillote
25 Min
Champiñones con jamón y gambas
20 Min