Sepia al ajillo

Sepia al ajillo

4.4 771 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 4 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 - 1000 g de sepia (1 o 2 unidades), troceada
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 42.1 g
Kalorie 1188 kJ / 284 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...