Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 3010 kJ / 719 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 4408.9 mg
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1h
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Pisto
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Almejas a la marinera
30min
Sopa de pescado
55min
Tomate frito
25 min
Caldo de pescado
45min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Crema con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Rape en salsa americana
1h