Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 3010 kJ / 719 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 4408.9 mg
Alternativní recepty
Fideuá de marisco del senyoret
1u. 10min
Sopa de pescado
55 Min
Almejas a la marinera
30min
Fabes con almejas
30min
Crema con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Caldo de pescado
45min
Rape en salsa americana
1h
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Pisto
45min