Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 3010 kJ / 719 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 4408.9 mg
Alternativní recepty
Sopa de pescado
55 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Almejas a la marinera
30min
Calamares encebollados
1h
Fabes con almejas
30min
Caldo de pescado
45min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1h