Fumet de pescado y gambas

4.8 301 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
800 g

Suroviny

  • 200 g de gambas arroceras crudas (solo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
  • 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 150 g de huesos de rape
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 ramitas de perejil fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 800 g

Sodík 4408.9 mg
Protein 77.2 g
Kalorie 3010 kJ / 719 kcal
Tuk 38.9 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 14.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...