Zařízení & příslušenství
Pasta salad with salmon and vegetables
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (volitelně)1 pinch
-
lemon juice (volitelně)10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min.
Creamy scallop soup with chorizo
30min.
Christmas Upside Down Cake
1hod. 10min.
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min.
Roasted banana affogato
Žádné hodnocení
Lime sherbet
4hod. 15min.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min.
Yellow rice with chicken
40min.
Stir-Fried Beef with Caponata
45min.
Salmon Farfalle with Pesto
45min.
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1hod. 10min.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min.