Kompatibilní verze
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
nebo vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1245 mg
Alternativní recepty
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Jersey Beef
30 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min