Kompatibilní verze
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
nebo vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1245 mg
Alternativní recepty
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Avocado Butter
10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min