Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Sultaninen
- 200 g Wasser
- 50 g Rum
- 50 g Orangensaft
- 120 g Zucker
- 100 g Mandeln
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 200 g Milch
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 2 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1383 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Linzer Torte
2h 10min
Linzer Torte
1 godz.
Springerle
26 Std. 20 Min
Schoko-Gewürzkuchen
5小时
Springerle
27 Std.
Linzer Torte
3h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min