Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Milch
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 480 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Kakao
- 2 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 40 g Schwarzer Johannisbeersaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2099 kJ / 501 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotweingugelhupf
1h 40min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Gewürzkuchen
2 Std.
Schoko-Gewürzkuchen
5h
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1h
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10hod.
Osterlamm
1hod. 10min
Semmelschmarrn
1h
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.