Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de pain dur
- 600 g de pommes de terre farineuses, épluchées et coupées en morceaux
- 250 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pommes, coupées en quartiers
- 45 g de beurre
- 500 g de boudin noir, sans la peau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924.2 kJ / 460.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Salsifis à la provençale
1h
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 godz. 35 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min
Sauté de porc au cidre
1h