Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de pain dur
- 600 g de pommes de terre farineuses, épluchées et coupées en morceaux
- 250 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pommes, coupées en quartiers
- 45 g de beurre
- 500 g de boudin noir, sans la peau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924.2 kJ / 460.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 Min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.