Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 70 g de carotte, coupée en tronçons
- 1500 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol
- 4 saucisses
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates mondées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 2 brins de persil plat frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1326.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Filet mignon au cidre
35min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2 godz.
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40 min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30 min
Rougail saucisse
50min
Garbure
1 Std. 10 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min