Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 70 g de carotte, coupée en tronçons
- 1500 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol
- 4 saucisses
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates mondées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 2 brins de persil plat frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1326.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2小时
Petit salé aux lentilles
45 min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 Min
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1h