Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 50 g de pignons de pin
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- ½ bouquet de menthe fraîche
- 15 feuilles de romarin frais
- 100 g de fromage frais
- 1 filet filet mignon de porc (600 g), ouvert en portefeuille
- sel
- poivre moulu
- 800 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g d'eau
- 30 g beurre, détaillé en dés
- 1 branche de romarin frais
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1 Std. 5 Min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2 Std. 45 Min
Filet mignon aux nectarines
40min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Filet mignon au cidre
35min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30min