Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1724 kJ / 415 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Courgette au jambon
1h
Courgettes farcies
45min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Courgettes carbonara
35 Min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15u.
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1h 5min
Endives au jambon
1h 15min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Gratin de courgette aux lardons
40 λεπτ.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h