Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1724 kJ / 415 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Quiche au poireau
55 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1u. 10min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de chou-fleur
55 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 min.
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min.
Flan de poireaux à la pancetta
50 min.
Courgettes farcies
45 min