Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Hachis de canard et petits pois
1h
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1h 30min
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Crumble de confit de canard aux noix
1h
Crumble de poireau au chorizo doux
50min