Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Parmentier de veau au potimarron
1 godz. 10 min
Crumble de poulet aux poireaux
50 min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 Std.
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Pâtisson farci
1h 20 min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min