Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
nebo 1 c. à café de paprika doux - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
nebo 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1311 kJ / 313 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Couscous au poulet et aux aubergines
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min.
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Blanquette de dinde
1h 40 min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min.
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Bœuf carottes
2h
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Poulet aux poivrons
55 min