
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge coupé en lanières
- 250 g de tomates coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
(volitelně)
nebo 1 c. à café de paprika doux (volitelně) - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
nebo 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 313 kcal / 1311 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2hod.
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Poulet aux poivrons
55min
Sauté de veau aux olives
1hod.
Sauté de porc à la provençale
1hod. 5min
Blanquette de dinde
1hod. 40min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1hod. 5min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2hod. 10min
Bœuf carottes
2hod.
Pot-au-feu
1hod. 35min
Colombo de porc aux légumes
45min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min