Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
nebo 1 c. à café de paprika doux - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
nebo 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1311 kJ / 313 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Colombo de porc aux légumes
45 min
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Bœuf carottes
2 godz.
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Blanquette de dinde
1h 40 min
Sauté de veau aux olives
1h
Couscous au poulet et aux aubergines
1h