Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment en poudre, type chipotle
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 300 g de pâtes sèches, type pipe rigatte
- 200 g de fromage de chèvre, coupé en dés
- 40 g de miel liquide
- 50 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1773 kJ / 424.2 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Risotto à la viande hachée
45 min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min.
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 Min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto
1 godz. 30 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 Min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min.
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min