Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Saltimbocca alla romana
25min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Brochettes de poulet à l'indienne
12h 30min
Filet de porc aux asperges
1h 15min
Brochettes de poulet aux parfums d'Asie
1h 45min
Boulettes de veau aux herbes
30 Min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Bœuf aux champignons
30 Min
Poulet à la noix de cajou
40min
Risotto au saumon
45 Min