Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto à la viande hachée
45 Min
Poulet à la noix de cajou
40 Min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35 Min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Bœuf aux champignons
30 min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30 min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Cocottes gratinées à la grecque
1 Std.
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Risotto au saumon
45 Min