Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Filet de poulet sauce poulette
20min
Façon thaïe
25min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Poulet à la noix de cajou
40min
Pesto-tomates confites
15min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Suprêmes de poulet printaniers au raifort
45min
Risotto au saumon
45min