Gratin de poivron à la bolognaise

Gratin de poivron à la bolognaise

4.3 111 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
2 portions

Suroviny

  • 2 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
  • 25 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail finement émincée
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de coulis de tomates
  • 200 g de viande de bœuf hachée
  • 1 c. à soupe de basilic frais ciselé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.5 g
Kalorie 990 kJ / 238 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...