Farfalle aux olives et à la mozzarella

Farfalle aux olives et à la mozzarella

3.6 112 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 125 g de mozzarella égouttée et coupée en morceaux
  • 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type farfalle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15 g
Kalorie 2025 kJ / 484 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...