Farfalle aux olives et à la mozzarella
TM5 TM31

Farfalle aux olives et à la mozzarella

3.5 (93 hodnocení)

Suroviny

  • 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
  • 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type farfalle

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2025 kJ / 484 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
58 g
Tuk
23 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty