Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g boiling water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 200 g pearl couscous (giant)
- ½ Tbsp extra virgin olive oil
- 150 g fresh baby spinach, roughly chopped
- 200 g feta cheese, diced (1 cm)
- 150 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips
- 40 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp
- 20 g fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Asian Chopped Salad
20 Min