Kompatibilní verze
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta and Filling
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 20 fresh basil leaves, plus extra for serving
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 16 conchiglioni rigati (large pasta shells)
- water, for cooking pasta
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 125 g mozzarella, sliced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2813 kJ / 674 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 39.9 g
Alternativní recepty
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1h
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Halloumi Salad
20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken Enchiladas
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min