
Zařízení & příslušenství
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
4 portions
Suroviny
Pasta and Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh basil leaves plus extra for serving20
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
conchiglioni rigati (large pasta shells)16
-
water for cooking pasta
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
mozzarella sliced (1 cm)125 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
674 kcal /
2813 kJ
Protein
44 g
Tuk
39.9 g
Sacharidy
31.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko