Kompatibilní verze
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta and Filling
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 20 fresh basil leaves, plus extra for serving
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 16 conchiglioni rigati (large pasta shells)
- water, for cooking pasta
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 125 g mozzarella, sliced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2813 kJ / 674 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 39.9 g
Alternativní recepty
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Chicken Enchiladas
1 Std.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min