Kompatibilní verze
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Turkey Burger
1h 25min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Tomato and Haddock Rice
50 min