Zařízení & příslušenství
春笋咸肉千张
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 50min.
3 人份
Suroviny
-
姜4 片
-
干的虾米 泡水10分钟沥干10 克
-
肉糜220 克
-
料酒5 克
-
麻油1 茶匙
-
生抽10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
蛋1 颗
-
千张 薄千张,切成15*25厘米,约8份2 张
-
葱8 根
-
咸肉 切块,水里浸泡20-30分钟。140 克
-
葱 切段1 根
-
鸡高汤1200 克
-
盐 可根据个人口味调节适量
-
笋 切滚刀块200 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
43.3 g
Kalorie
3101.7 kJ /
741.3 kcal
Tuk
58.8 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína