Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Msp. Salz
- 4 Eiklar
- 70 g Feinkristallzucker
- 30 g Vanillezucker
- 500 g Zwetschken
- 200 g Äpfel süß, geschält, in Stücken
- 200 g roter Traubensaft
- ½ TL Maisstärke
- 1 TL Zimt, gemahlen und etwas mehr zum Dekorieren
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ - 1 Liter Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1578 kJ / 376 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Ribiselschnitten
1h
Marillenröster
30 Min
B'soffene Kapuziner
1h
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55min
Ribiselgelee
55min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 λεπτ.