Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2775 kJ / 663 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Osterpinze
2h 30 min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Osterpinzen
2u. 50min
Grammelknödel
1h 30min
Burgenländerkipferl
1h 25 min
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Bröselknödel
40 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Wurstknödel
1h 20 min
Waldviertler Knödel
1h