
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2775 kJ / 663 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelknödel
1hod. 30min
Grammelpogatscherl
1hod. 10min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Powidl
8hod.
Kirschenstrudel
1hod. 45min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Wurstknödel
1hod. 20min
Waldviertler Knödel
1hod.
Mohnstrudel
2hod. 30min
Mohnnudeln
1hod. 30min
Bröselknödel
40min
Burgenländerkipferl
1hod. 25min