Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 75 g Schlagobers
- 100 g Brennnesselblätter
- 300 g Milch
- 50 g Sonnenblumenöl
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 2 - 3 EL Butter
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min