Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté von Topinambur
30min
Powidl
8h
Hollerkoch
2u. 50min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 menit
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Kartoffel-Wirsing Suppe mit geröstetem Speck und Brotwürfel & Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h 30min
Rote-Rüben-Relish
1j 15 menit
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1j
Marillenröster
30min
Birnenkompott mit Safran
3h
Zwetschkenröster
1h 30min
Apfelkren
40min