Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenröster
30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 Std. 50 Min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Marillen-Curd
35min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50min
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2 Std. 20 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min