
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 552 kcal / 2309 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1hod. 10min
Rote-Rüben-Relish
1hod. 15min
Hollerkoch
2hod. 50min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50min
Veltliner Kraut mit Trauben
1hod. 45min
Rotkraut
1hod.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1hod. 35min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2hod.
Kumquats mit Schwips
2hod.
Scheiterhaufen
1hod. 30min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1hod. 30min