Zařízení & příslušenství
Dinkel-Körner-Brot
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
24 Scheiben
Suroviny
-
Mandeln50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen270 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelmehl Type 630500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
463 kJ /
110 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Dinkel-Möhren-Brot
1hod. 40min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min.
Körnerbrot
1hod. 40min.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1hod. 10min.