
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 350 g Dinkelkörner
- 1 Flasche Malzbier (330 g)
- 120 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 35 g Balsamico, dunkel
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Leinsamen
- 30 g Sesam
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 128 kcal / 535 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min
Sesambrot
2hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Walnussbrot
2hod. 40min
Vollwertbrot
2hod. 20min
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Körnerbrot
1hod. 40min
Vollkornklotz
3hod. 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min