Zařízení & příslušenství
Dinkel-Malz-Brot
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
24 Scheiben
Suroviny
-
Butter zum Einfetten
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen180 g
-
Dinkelkörner350 g
-
Malzbier (330 g)1 Flasche
-
Wasser120 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Balsamico, dunkel35 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sesam30 g
-
Salz2 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheiben
Protein
5 g
Kalorie
535 kJ /
128 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Backt mehr Brot!
12 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Walnussbrot
2hod. 40min.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Schwarzbrot
3hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min.
Nuss-Buttermilch-Brot
2hod.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Körnerbrot
1hod. 40min.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min.