Zařízení & příslušenství
Weizen-Dinkel-Brot
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen440 g
-
Dinkel300 g
-
Wasser550 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Weißweinessig30 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Finessen 1/2016
23 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Dinkel-Körner-Brot
2hod. 50min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Körnerbrot
1hod. 40min.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1hod. 10min.